NORticats er en Skandinavisk TICA klubb

 

Dette er en klubb for alle katter og alle folk. Både huskatter og rasekatter er hjertelig velkomne som medlemmer og som katter på våre show/utstillinger.
TICA er den eneste organisasjonen hvor huskatter får titler på lik linje med rasekatter. Les mer om dette under linken "TICA show" .


Klubben ble grunnlagt av Anita H.Engebakken (daværende president) og ble for første gang offentlig chartered/sertifisert 9.mai 2008.

NORticats er tilknyttet den nord europeiske regionen til TICA (The International Cat Association).

 

Du trenger ikke være medlem av TICA for å være medlem av NORticats. Vi ønsker alle velkomne. Dette betyr også at du kan være medlem av vår klubb og av en FIFe eller IDP klubb uten å komme i konflikt med noen regler (men du kan ikke sitte i styret uten å være TICA medlem).

 

NORticats er en TICA chartred klubb og vi hjelper deg gjerne med registrering av kattunger og katter og andre praktiske hensyn. Selve registreringen må alltid gå via TICA i USA.

 

Husk at du også er velkommen på TICA utstilling uten å være medlem av TICA, og du trenger ingen utstillings-lisens. Katten din trenger ikke å være registrert i TICA for å stille den ut, men hvis du ønsker å bruke poengene mot en TICA tittel, må katten registreres innen dens 2. TICA show.

 

   i.     Å fremme velferden til alle typer av katter, inkludert huskatter

   ii.    Å oppmuntre de avlsprogramer som prioriterer helsen og velferden til kattene

   iii.   Å arrangere utstillinger og fremme interessen for og kunnskap om alle tamkatter

   iv.   Å oppfordre til kastrering og sterilisering av alle katter som ikke spesifikt er en del av et aktivt avlsprogram

   v.    Å hjelpe til å fremme TICA i Skandinavia, spesielt i Norge, og å oppfordre til registrering av katter i TICAOops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.